Πώληση Αναλώσιμων Υλικών

 

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να παρέχει στους πελάτες της τα αναλώσιμα υλικά, μελετώντας τις ανάγκες τους βάσει των χώρων, του αριθμού προσωπικού και επισκεπτών και την απαιτούμενη ποιότητα των υλικών προς διάθεση. Είτε λοιπόν είστε πελάτης είτε αναζητάτε απλά προμήθειες, μπορούμε να σας στείλουμε προσφορά για τα αναλώσιμα είδη που χρειάζεστε.
 
Τα προϊόντα που σας προτείνουμε προέρχονται μέσα από μια ευρεία γκάμα ειδών, καλύπτοντας όλη την κλίμακα της συνάρτησης ποιότητας-­‐ κόστους. Το όφελος που προκύπτει για τον πελάτη είναι πολλαπλό καθώς επιτυγχάνονται:
 
• Εξοικονόμηση χρόνου για την ανεύρεση προμηθευτή αναλωσίμων
 
• Κεντρική διαχείριση και εποπτεία των καταναλώσεων αναλωσίμων ειδών
 
• Εργονομική μελέτη και τεκμηριωμένες προτάσεις για τη χρήση ειδικών δοσομετρικών συσκευών με στόχο την ορθή και οικονομικά συμφέρουσα κατανάλωση
 
• Συνεχής παρακολούθηση της ποιότητας των αναλωσίμων ειδών

 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ


Η platinum facility services είναι έτοιμη να αποτελέσει για εσάς τον νέο στρατηγικό συνεργάτη

Η platinum facility services προσφέρει σε εσάς ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταστάσεων έτσι ώστε να βελτιώσει την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης σας, και να δημιουργήσει με τον πιο αποδοτικό τρόπο το περιβάλλον που εσείς θέλετε να δημιουργήσετε για το προσωπικό και τους πελάτες σας.