Καθαρισμοί Αεραγωγών

 

Ο καθαρισμός των κλιματιστικών συστημάτων, προσφέρει την άριστη ποιότητα του εσωτερικού αέρα, την μέγιστη και ποιο αποδοτική λειτουργία των μονάδων και μηχανικών τμημάτων, καθώς και την εξοικονόμηση της απαιτούμενης ενέργειας.
 
Ο καθαρισμός κεντρικών κλιματιστικών συστημάτων περιλαμβάνει δώδεκα διαφορετικά στάδια επεμβάσεων τα οποία γίνονται με εξειδικευμένο εξοπλισμό και πιστοποιημένο προσωπικό από τον διεθνή οργανισμό NADCA.
 
Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα μπορεί άμεσα και με ραγδαίους ρυθμούς να προσβληθεί από παθογόνους μικροοργανισμούς λόγο κακής συντήρησης, την μη έγκαιρη αντικατάσταση φίλτρων, η την εναλλαγή θερμοκρασίας από θερμό σε ψυχρό αέρα.
 
Ακολουθώντας τους κανονισμούς του διεθνούς οργανισμού NADCA εφαρμόζουμε ειδικά χημικά για την απολύμανση των κλιματιστικών συστημάτων κατασκευασμένα με αυστηρά πρότυπα και πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ καθώς και τον EPA.

 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ


Η platinum facility services είναι έτοιμη να αποτελέσει για εσάς τον νέο στρατηγικό συνεργάτη

Η platinum facility services προσφέρει σε εσάς ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταστάσεων έτσι ώστε να βελτιώσει την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης σας, και να δημιουργήσει με τον πιο αποδοτικό τρόπο το περιβάλλον που εσείς θέλετε να δημιουργήσετε για το προσωπικό και τους πελάτες σας.